dimarts, 3 de juny del 2014

Preparació viatge Vietnam

Després del viatge a Islàndia ens ha costat força decidir un nou destí. Com que Islàndia ens va agradar molt volíem evitar anar a un país similar, paisatgísticament parlant, per tal d'evitar les comparacions, quedava així descartat el Canadà o l'Argentina, que ens criden molt l'atenció però els deixarem per més endavant, quan no tinguem tan presents les enormes cascades, les glaceres i els gèisers. Ara mateix tenim la sensació que Islàndia és insuperable, per això aquest any preferim fer un viatge totalment diferent, un viatge que ens porta de nou cap a l'Àsia. El destí escollit és Vietnam.

La idea és recórrer el país de nord a sud i intentar gaudir al màxim de tot el que aquest ens ofereixi. Volem conèixer la seva història, els seus costums, volem contemplar els seus paisatges tropicals i volem parlar amb la seva gent. Dues setmanes no donen per gaire però de ben segur que aquest primer contacte amb el Vietnam ens aportarà moltíssimes coses i ens farà viure un munt d'experiències.

A la fotografia es pot veure el recorregut que farem, de Sapa a Ho Chi Minh. Agafarem dos vols interns, un tren nocturn i també tindrem algunes hores de cotxe. Marxem amb moltes, moltes ganes de passar-ho bé i d'impregnar-nos d'una interessant cultura, per a nosaltres molt desconeguda.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada